Decât o Dubă™

PresăUn tânăr din Brașov recondiționează dube, care ulterior pot fi închiriate – Kanal D

Un tânăr din Brașov recondiționează dube, care ulterior pot fi închiriate – Kanal D

Maşini vechi chiar și de jumătate de secol pot deveni platforme perfecte pentru promovarea micilor afaceri din România. Un tânăr din Brașov a găsit o metodă inedită de a-i ajuta pe micii antreprenori să devină cunoscuți. A investit zeci de mii de euro în recondiționarea unor dube care pot fi închiriate pentru tot felul de evenimente, dar și pentru orice tip de afacere. 

Fie că se află într-un centru comercial, în inima marilor orașe sau în mijlocul naturii, dubele recondiționate de brașoveanul Alexandru Vițalariu au ajuns platforme perfecte de promovare a micilor afaceri.

Dubele pot fi închiriate pentru orice afacere

Vehiculele se închiriază pentru orice perioadă, iar interiorul lor se poate transforma în funcție de necesitățile clienților. Această dubă fabricată în anul 1962, de exemplu, a fost folosită pentru transportul cailor.

Opt mașini sunt disponibile acum pentru micii antreprenori din toate colțurile țării.

Dar până să ajungă spații cochete pentru promovarea unei afaceri, dubele trec printr-un proces amplu de restaurare. 

“Merge către una dintre echipele de tinichigerie, asamblare, mecanică și așa mai departe. Se rezolvă motorul, dacă e cazul sau nu e cazul și în final se vopsește. Sunt, după caz, zeci de mii de euro care se investesc.”

O modalitate de reclamă inedită

De câțiva ani, Alexandru se ocupă de agenția de creație pe care o administrează. În 2018 a decis că vrea să le ofere clienților o experiență unică de promovare, așa că s-a axat pe recondiționarea mașinilor, unele vechi chiar și de jumătate de secol. 

Pentru ca apropie sezonul estival, antreprenorii care vor să ajungă cât mai aprope de clienți și vor să își facă o reclamă inedită trebuie să se grăbească dacă vor să închirieze una dintre dubele retro.

“E orice vrei tu să fie. Dacă tu ai nevoie de un business cu lactate, vei vinde lacatate, dacă ai un business cu pepeni, vei vinde pepeni”

În funcție de perioadă și model, dubele pot fi închiriate cu prețuri între 250 și 350 de euro pe zi. La acest cost se adaugă transportul de la Brașov către orice locație din țară și retur.

Sursă articol: Știri Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *