Decât o Dubã e orice vrei tu sã fie – o platformã mobilã retro pe care o poți adapta oricum.

În funcție de eveniment, proiect sau situație, fie că vrei un street food truck, un pupitru neconvențional, un pop-up bar chic sau orice altceva, închiriază și personalizează Decât o Dubă să îți reprezinte brand-ul cu stil.

Te-ai prins de figură?

Pentru mai multe detalii despre cum poți rezerva, customiza și transporta Decât o Dubă în orice oraș, nu ezita să ne contactezi prin telefon sau email. O fi Decât o Dubă, dar posibilitățile sunt infinite!

DE FAPT, AȘA STĂ TREABA

Vrei promovare fresh și cool? Închiriazã duba și fii în centrul atenției, așa cum meriți!

Ai un brand pe care vrei să îl dezvolți? Ești agenție și unul dintre clienții tăi tocmai ți-a trimis un brief prin care îți cere o activare inedită? Alege una sau de ce nu, mai multe dube și trimite propunerea mai departe!

Animator de energie.

Fie că vei fi prezent la o petrecere privată, un festival de amploare sau orice alt eveniment urban, poți adapta Decât o Dubă încât să reflecte creativ brand-ul tău. De fapt, vorbim despre un mock-up mobil pe care îl poți customiza după bunul plac.

Street Food Truck sau Bar.

Fii în pas cu ultimele tendințe și alege să servești mâncare sau băutură clienților tăi cu Decât o Dubă, oriunde, oricând. Restaurantul sau barul va deveni și mai cool într-un cadru vintage pe patru roți!

Pupitru DJ.

Îmbogățește experiența publicului tău la orice festival din țară sau străinătate folosind Decât o Dubă ca pupitru pentru DJ. Tu vii cu echipamentul, iar noi îți oferim un spațiu original care să te inspire pentru petreceri memorabile.

Proiecții video.

Oferă o experiență remarcabilă de cinema în aer liber cu Decât o Dubă. O poți închiria ca platformă inedită pentru proiecția filmelor în outdoor, în cadrul activărilor de brand.

Spot-uri publicitare.

Vrei un spot publicitar sau ai o casă de producție video? Îți trebuie Decât o Dubă! O poți personaliza încât să se îmbine perfect cu orice cromatică. Folosește-o ca asul din mânecă pentru un spot video care va ieși cu adevărat din tipar.

Kiosk.

Promovează România în cel mai original mod utilizând Decât o Dubă pe post de kiosk pentru situri istorice. Cu siguranță vei atrage atenția turiștilor prin intermediul unui info point cu totul deosebit.