Decât o Dubă™

„Decât o dubă” – platforma de promovare pe patru roţi

„Poate foarte bine să fie un bar mobil, un studio de filmări, un loc pentru petreceri private”

„Decât o dubă” – platforma de promovare pe patru roţi, gândită de un tânăr din Braşov

Un tânăr din Braşov a transformat o dubă Citroen HY, fabricată în 1971, într-o platformă de promovare pentru cei care vor să-şi facă brandul cunoscut într-o manieră ieşită din comun, arată BizBrasov.ro. „Decât o dubă” este proiectul pe care Alexandru Viţalariu l-a gândit pentru a încuraja creativitatea. Duba poate fi închiriată pentru evenimente, party-uri, mici afaceri, sau chiar pentru filmări de reclame.
Alexandru Viţalariu, în vârstă de 29 de ani, a cumpărat duba anul trecut, iar acum o închiriază pentru 250 de euro pe zi.  „Sunt pasionat de maşini şi de cultura franceză. Prima dată am văzut duba acum trei ani, în Bucureşti, dar nu am putut să o cumpăr atunci. L-am regăsit apoi pe posesorul ei, care între timp o vânduse altcuiva, care o recondiţionase. Am dat pe ea 7.000 de euro şi pot să spun că este ready to use. Poate fi adaptată pentru orice eveniment. Poate foarte bine să fie un bar mobil, un studio de filmări, un loc pentru petreceri private. Intenţia mea este să fac un brand fain din ea”, a declarat Alexandru Viţalariu (foto), pentru BizBrasov.

Duba a fost închiriată de curând pentru un eveniment de şase zile din Constanţa.
Proiectul lui Alexandru nu se opreşte aici. Are o altă dubă, de data asta din 1962, pe care vrea să o transforme într-o dubă de burgeri. „Pe cea de-a doua am cumpărat-o cu 3.000 de euro în stare de epavă, fără volan, ruginită. M-am apucat să o recondiţionez şi acum arată ceva mai bine, dar încă nu e gata. Ca să o recondiţionez am mers în Olanda după piese. M-am înscris într-un fan club Citroen HY de acolo şi am mers într-un atelier. Am investit în piese 9.000 de euro. Anul acesta va fi gata”, a mai spus Alexandru Viţalariu.
Duba poate fi dusă la festivaluri, ca food truck, poate fi un bar pe patru roţi sau poate fi chiar pupitru pentru DJ la un eveniment muzical. De asemenea, poate fi folosită şi pentru proiectarea filmelor în aer liber, un mijloc de a promova siturile istorice sau de promovare la evenimentele automotive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *