Duba albă

Perfectã pentru activări de smart casual.

Dotări_

Duba albă este de fapt o fostă dubă frigo, reconfigurată. O caroserie ușor atipică, un spațiu de lucru compartimentat interesant și o culoare demnă de anii pe care ii poartă.

Pe lângă înălțimea destul de mare a acestui tip de caroserie, deschiderea oblonului pe partea stângă și intrarea prin spate, duba poate fi personalizată prin forex printat și in zona din spate/încărcare.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 4 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu blatul din lemn de stejar și tablou de siguranțe. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în fosta cameră de defrigerare.

Specificații Tehnice

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezul. Iluminat, tejghea din stejar, oblon lateral, alimentare la sursă de curent și ușă de acces în spate.

Exterior

Interior

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Dubele se transportă exclusiv pe platformă, acesta fiind un serviciu furnizat de către colaboratorii noștri.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?