Citroën HY 1974

Perfectã pentru activări de tipul food/new media.

Duba albastră este deosebită prin grilajul pe care îl are montat pe plafon. Acesta face personalizarea mult mai ușoară prin atașarea unei casete luminoase direct pe structura metalică.

Deschiderea oblonului pe partea stângă și poziționarea ușii de acces pe peretele opus permit un flow de servire/interacțiune numai bun pentru o activare de succes.

Dotãri interior.

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 2 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu mobilierul din lemn stratificat, tablou de siguranțe, 1 frigider/răcitor pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Dotãri exterior.

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezu’

Iluminat, tejghea lemn natur, acces lateral și spate, alimentare la sursă de curent, portbagaj.

home_duba_albastra
test albastra
Interior Dubă retro albastră
Tejghea Dubă retro albastră
Dubă vintage albastră
Interior Dubă retro albastră