Duba albastră

Perfectã pentru activări de tipul food/new media.

Dotări_

Duba albastră este deosebită prin grilajul pe care îl are montat pe plafon. Acesta face personalizarea mult mai ușoară prin atașarea unei casete luminoase direct pe structura metalică.

Deschiderea oblonului pe partea stângă și poziționarea ușii de acces pe peretele opus permit un flow de servire/interacțiune numai bun pentru o activare de succes.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 2 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu mobilierul din lemn stratificat, tablou de siguranțe, 1 frigider/răcitor pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Vezi prezentare dubă

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezul. Iluminat, tejghea lemn natur, acces lateral și spate, alimentare la sursă de curent, portbagaj.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Serviciu externalizat către colaboratorii noștri, oferit opțional clienților care au nevoie de suport în locații.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?