Citroën HY 1962

Perfectã pentru activări de tipul coffee/community.

Duba galbenă sau “Bondarul” iese în evidență prin cromatica specifică, dar și prin dotările cu care vine echipată – un coffee shop mobil cu care poți servi băuturi calde la eveniment.

Oblonul este pe partea stângă, iar ușa de culisantă de acces pe peretele opus, fix cum este nevoie pentru ca activarea pe care o planifici să fie una de succes.

Dotãri interior.

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 4 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu blat din lemn + rafturi, tablou de siguranțe, 2 frigidere/răcitoare pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Dotãri exterior.

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezu’.

Iluminat, tejghea lemn negru mat, acces lateral, alimentare la sursă de curent și casetă luminoasă cu led montată pe oblon.

Dubă retro albastră
Eveniment outdoor
Eveniment outdoor
Eveniment social outdoor
Interior auto-rulotă evenimente
Interior auto-rulotă evenimente