Duba khaki

Un super punct de vânzare inedit.

Dotări_

Duba khaki a suferit o conversie a benei asemnănătoare unei dube normale. Aceasta este complet acoperită, cu un oblon laterial și uși de acces în spate – pe lângă iluminat, ai un interior complet mobilat, răcitor pentru băuturi, chiuvetă și rezervoare de apă și deșeuri. Facând această conversie custom, înălțimea dubei este mai mare decât a uneia normală.

INTERIOR_

Ți-am pregătit un mobilier complet, cu spații de depozitare, chiuvetă și rezervoare de apă și deșeuri, iluminat și 4 puncte de alimentare curent + suficient spațiu de depozitare. Accesul în dubă se face prin spate. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Specificații Tehnice

EXTERIOR_

Culoare punchy și tejghea din lemn poziționată sub oblon, ideală pentru o activare indoor sau outdoor.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Dubele se transportă exclusiv pe platformă, acesta fiind un serviciu furnizat de către colaboratorii noștri.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?