Duba magenta

Perfectã pentru activări de tipul new media/dj.

Dotări_

Duba magenta este deosebită prin faptul că toată lumea o dorește. Nu știm dacă este preferată pentru culoarea pe care o are sau energia pe care o emană la fiecare eveniment la care participă.

Oblonul este pe partea stângă, iar ușa de culisantă de acces pe peretele opus, fix cum este nevoie pentru ca activarea pe care o planifici să fie una de succes.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 3 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu blat din inox + rafturi, tablou de siguranțe, 1 frigider/răcitor pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano)<br /> și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Vezi prezentare dubă

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezu’. Iluminat, tejghea metalică, acces lateral și alimentare la sursă de curent.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Serviciu externalizat către colaboratorii noștri, oferit opțional clienților care au nevoie de suport în locații.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?