Duba portocalie

Perfectã pentru activări de tipul family festival.

Dotări_

Duba portocalie este pionul principal pentru evenimentele de tip family festival – construită robust, dar cu o culoare atrăgătoare, aceasta iese în evidență prin caroseria specifică bétaillère, dar și prin dotările de bază cu care vine echipată.

Oblonul este pe partea stângă și ușa de acces în imediata apropiere – fix cum este nevoie pentru ca activarea pe care o planifici să fie una de succes.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 4 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu un mobilier complet, tablou de siguranțe, 1 răcitor pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Specificații Tehnice

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezul.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Dubele se transportă exclusiv pe platformă, acesta fiind un serviciu furnizat de către colaboratorii noștri.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?