Duba turcoaz

Ideală pentru activările unde zona de vânzare/depozitare este esențială.

Dotări_

Duba turcoaz este una dintre ultimele achiziții – cea mai înaltă și cea mai lungă dintre ele, aceasta reușește să aducă un plus de valoare brandurilor prin zona laterală suficient de mare încât să poată fi complet personalizată.

În plus, interiorul este unul special conceput astfel încât să facă față cu brio unor activări direcționate spre zona de kiosk sau vending point.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 4 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu blat din lemn + rafturi, tablou de siguranțe, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și în cabină.

Vezi prezentare dubă

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezu’. Iluminat, tejghea lemn negru mat, acces lateral, alimentare la sursă de curent și casetă luminoasă cu led montată pe oblon.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Serviciu externalizat către colaboratorii noștri, oferit opțional clienților care au nevoie de suport în locații.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?