Duba verde

Perfectã pentru activări de tipul street marketing.

Dotări_

Duba verde este perla proiectului nostru și asta mulțumită caroseriei destul de rar întâlnită (bétaillère), prin placajul cu stejar autentic pe laterale și prin personalizarea pe care am făcut-o pentru interior.

Pe lângă înălțimea specifică acestui tip de caroserie, deschiderea obloanelor pe ambele laterale se mulează și mai bine pe activări de tip guerilla pe străduțe înguste.

INTERIOR_

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 3 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu mobilierul din lemn stratificat, tablou de siguranțe, 2 frigidere/răcitoare pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și deasupra cabinei.

Vezi prezentare dubă

EXTERIOR_

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezul. Iluminat, tejghea lemn natur, acces lateral și spate, alimentare la sursă de curent, rampă de acces.

C

Costuri

Am pus la îndemână un plan tarifar optimizat atât în închirierea/zi, cât și pe o perioadă mai lungă, în funcție de sezon.

T

Transport

Serviciu externalizat către colaboratorii noștri, oferit opțional clienților care au nevoie de suport în locații.

P

Personalizare

Da, dubele pot fi personalizate complet, cu condiția ca la livrarea acestora către noi, starea vizuală/tehnică să fie neschimbată.

Unde poți
folosi dubele?

Da, cu siguranță există și alte metode de promovare în trend 🙂 Cu toate acestea, îți garantăm că apariția unei astfel de dube personalizată cu brand-ul tău va fi una dintre atracțiile principale ale evenimentului.

Evenimente outdoor
Evenimente indoor
Evenimente urbane
Evenimente extra-urbane

Vrei să vezi dacă este liberă duba?