Citroën HY 1966

Perfectã pentru activări de tipul street marketing.

Duba verde este perla proiectului nostru și asta mulțumită caroseriei destul de rar întâlnită (bétaillère), prin placajul cu stejar autentic pe laterale și prin personalizarea pe care am făcut-o pentru interior.

Pe lângă înălțimea specifică acestui tip de caroserie, deschiderea obloanelor pe ambele laterale se mulează și mai bine pe activări de tip guerilla pe străduțe înguste.

Dotãri interior.

Știm că orice activare de brand necesită un minim de cerințe astfel încât totul să se poată desfășura nickel. Ai 3 puncte de alimentare, lumină caldă din plafon asortată cu mobilierul din lemn stratificat, tablou de siguranțe, 2 frigidere/răcitoare pentru băuturi, chiuvetă, apă caldă (baterie delimano) și rezervoare de apă curentă și deșeu. Pe lângă toate acestea, ai suficient spațiu de depozitare pentru materialele promo atât sub tejghea, cât și deasupra cabinei.

Dotãri exterior.

Dacă interiorul are un rol pur practic în activarea pe care o veți avea, exteriorul este unul care va ieși cu adevărat în evidență atât prin culoarea punchy pe care am ales-o, dar și prin respectarea elementelor vizuale cât mai autentice – așa cum le-a proiectat francezu’.

Iluminat, tejghea lemn natur, acces lateral și spate, alimentare la sursă de curent, rampă de acces.

Restaurare dubă retro
Setup evenimente
interior_duba_verde_decatoduba_01
interior_duba_verde_decatoduba_02
interior_duba_verde_decatoduba_03
interior_duba_verde_decatoduba_04
interior_duba_verde_decatoduba_05
interior_duba_verde_decatoduba_06