Portfolio

Electric Castle 2023

Electric Castle 2023

Electric Castle este îndrăgit de festivalieri pentru experiența sa unică și captivantă de zi și de noapte, premiat de industria festivalurilor de muzică pentru calitatea sa fără compromisuri și apreciat de artiști.

Desfășurat lângă emblematicul Castel Bánffy din secolul al XV-lea, în natura virgină a Transilvaniei, Electric Castle surprinde la fiecare ediție cu un lineup creativ, atingând o diversitate de genuri, cu instalații și performance-uri new media și discuții disruptive. Peisajele care îți taie respirația și împrejurimile istorice creează un mod de a trăi și de a simți ceva ieșit din comun, care nu poate fi egalat de alte experiențe.

Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 19-23 iulie – la fel ca și în anii trecuți, dubele (cea galbenă, cea portocalie, cea galbenă și cea turcoaz) au fost în centrul atenției datorită poziționării și decorului creat de către echipa glo, McDonalds și frufru.

Mai jos poți găsi galeria foto iar dacă și tu ai un proiect interesant, intră pe pagina de disponibilitate, verifică dacă duba sau dubele sunt libere și dă-ne de veste.

Client :
glo, frufru
Data: