Portfolio

Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană 2019

Festivalul Internațional de Dramaturgie Contemporană 2019

Ediția cu numărul 30 a Festivalului Internațional de Dramaturgie Contemporană sa desfășurat în perioada 17-23 noiembrie, la Brașov.

Anul acesta au participat, ca și la edițiile trecute, spectacole ale unor teatre profesioniste atât din țară, cât și din Republica Moldova – Teatrul “Sică Alexandrescu” (Brașov), Teatrul “Bulandra” (București), Teatrul Național “I. L. Caragiale” (București), Teatrul “Metropolis” (București), Teatrul Național “Mihai Eminescu” (Chișinău), Teatrul Szigligeti (Oradea), Teatrul Evreiesc de Stat (București).

Pentru o promovare cât mai vizibilă a festivalului, organizatorii au ales să folosească pe post de totem, 3 dintre dubele din flota noastră. Așadar duba magenta a fost poziționată în fața Teatrului Sică Alexandrescu, duba verde a fost poziționată în Piața Sfatului, iar duba albastră a fost poziționată vizavi de Modarom.

Mai jos poți găsi galeria foto, iar dacă și tu ai un proiect interesant, intră pe pagina de disponibilitate, verifică dacă duba sau dubele sunt libere și dă-ne de veste.

Data:
Categorie: